Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Android

2017 Android

Android

Listening On Other Phones & Tablets

google play 2017 

Nëse posedoni smartphone Android, mund ta shkarkoni aplikacionin tonë falas, me të cilin mund te na dëgjoni kudo që jeni. Aplikacioni punon në pothuajse të gjithë telefonat Android, dhe është në dispozicion në Google Play Store.

Për të shkarkuar direkt direkt aplikacionin, ju mund ta përdorni këtë link.

Report for broadcast interruptions: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.